Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

Edukacija

Edukacija je proces stjecanja znanja, a znamo još odavno da je naše znanje i naše imanje

Edukacija Edukacija je proces učenja i usvajanja novih znanja kroz državni školski sustav, kroz državni sveučilišni akademski sustav, te kroz privatni sektor učilišta, privatnih škola, te edukativnih ustanova koji nude polaznicima tečaj, seminar ili radionicu. Državna edukacija se smatra klasičnim oblikom nastave za stjecanje znanja (školovanje ili obrazovanje), te nedovoljno prilagođen dinamičnim potrebama tržišta. No, takvo državno tj. formalno obrazovanje je nužno za stjecanje osnovne podloge i navika učenja.

Postoji cijeli niz kategorizacija i ponude različitih edukacijskih ustanova u Hrvatskoj. Najčešće tematske kategorije edukacija su:

Danas se obrazovanje i edukacija odvijaju kroz nastavne cjeline kao što je seminar, radionica, te puno cjelovitiji program kroz - akademiju.

Učenje na daljinu // E-learning

E-learning je model učenja na daljinu koji omoguće moderna informatička (internetska) infrastruktura te moderan hardver i softver. Učitelj ili automatizirana web aplikacija za učenje nalazi se na jednom dijelu infrastrukture (bilo gdje u svijetu), a učenik se educira kod kuće ili u specijaliziranoj učionici za e-learning. Obrazovanje kroz e-learning je obrazovanje budućnosti.

Poslovna edukacija je proces učenja i usvajanja poslovnih znanja.

Jedan od modernih načina usvajanja znanje je igra kroz web servise poznatog tipa "pitanja i odgovori" od kojih je najpoznatiji za tematiku internetskog marketinga kod nas - Znatko!