Edukacija

Edukacija je proces stjecanja znanja, a znamo još odavno da je naše znanje i naše imanje

Edukacija Edukacija je proces učenja i usvajanja novih znanja kroz državni školski sustav, kroz državni sveučilišni akademski sustav, te kroz privatni sektor učilišta, privatnih škola, te edukativnih ustanova koji nude polaznicima tečaj, seminar ili radionicu. Državna edukacija se smatra klasičnim oblikom nastave za stjecanje znanja (školovanje ili obrazovanje), te nedovoljno prilagođen dinamičnim potrebama tržišta. No, takvo državno tj. formalno obrazovanje je nužno za stjecanje osnovne podloge i navika učenja.

Postoji cijeli niz kategorizacija i ponude različitih edukacijskih ustanova u Hrvatskoj. Najčešće tematske kategorije edukacija su:

Danas se obrazovanje i edukacija odvijaju kroz nastavne cjeline kao što je seminar, radionica, te puno cjelovitiji program kroz - akademiju.

Učenje na daljinu // E-learning

E-learning je model učenja na daljinu koji omoguće moderna informatička (internetska) infrastruktura te moderan hardver i softver. Učitelj ili automatizirana web aplikacija za učenje nalazi se na jednom dijelu infrastrukture (bilo gdje u svijetu), a učenik se educira kod kuće ili u specijaliziranoj učionici za e-learning. Obrazovanje kroz e-learning je obrazovanje budućnosti.

Poslovna edukacija je proces učenja i usvajanja poslovnih znanja.

Jedan od modernih načina usvajanja znanje je igra kroz web servise poznatog tipa "pitanja i odgovori" od kojih je najpoznatiji za tematiku internetskog marketinga kod nas - Znatko!


zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.