Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

SEO

SEO (engl. Search Engine Optimization) je optimizacija web stranica za ciljane ključne riječi za tražilice kao što je Google

SEO MarketingAgencija MARKETING ODJEL vrši optimizaciju web stranica za tražilice (eng. SEO = Search Engine Optimization) i osiguravamo dobro rangiranje Vaših stranica na Internet tražilicama kao što su Google, Yahoo, MSN, Pogodak i drugi.

SEO tehnike Vam omogućavaju da povećate promet posjećenosti tj. da preusmjerite dio posjećenosti web tražilica na ciljane web stranice.

SEO odnosno Search Engine Optimization marketing metoda je grana internetskog marketinga.

Istraživanja pokazuju da preko 85% posjetitelja dolazi na web stranice putem Internet tražilica. U Hrvatskoj pak 70% internetskih korisnika koristi svakodnevno tražilice. Da li si možete uopće dopustiti da niste prisutni na svim tražilicama i da Vas po ciljanim ključnim riječima ne mogu pronaći potnacijalni kupci?

Mi znamo kako djelovati jer imamo višegodišnje iskustvo na stranom i hrvatskom tržištu za SEO marketing. Prepustite nama optimizaciju web stranica za tražilice i okušajte dobrobiti velike eksponiranosti ciljanoj skupini kroz visoko rangiranje na Internet tražilicama.

Što je cilj za SEO marketing?

Cilj SEO marketing optimizacije je povećanje ciljane posjećenosti web stranica sa tražilica na način da se stranice dovedu u vrh rezultata pretraživanja čime se i povećava broj kontakata ili direktna prodaja.

On-site SEO

On-site SEO su promotivne tehnike koje se koriste na web stranicama koje se promoviraju kroz izravno uređivanje HTML sadržaja ili kroz pristupne podatke u CMS koji se koristi za prikaz tih web stranica. Sadržaji koji se unose dio su copywriting posla.

Off-site SEO

Off-site SEO promotivne tehnike namijene su aktivnostima izvan web stranica koje se promoviraju i najčešće su vezane uz link-building, ali ne isključivo.

SEO marketing metode možete naučiti i Vi

U sklopu Web::Edukacije, pokrenute su SEO radionice koje omogućavaju svim polaznicima ne samo da nauče SEO, već da nauče SEO tajne i saznaju odgovore na svoje probleme u internetskom marketingu od naših iskusnih predavača - SEO majstora.

Prijavite se što prije jer se SEO radionica radi u malim grupama.