Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

Internet Marketing

Internetski marketing je profitno zadovoljenje potreba internetskih korisnika

Internet Marketing Internet marketing ili pravopisno ispravniji internetski marketing možemo definirati kao profitno zadovoljenje potreba internetskih korisnika.

Ponekad se internetski marketing zove i web marketing ili digitalni marketing.

Internetski marketing se u teoriji dijeli na nekoliko grana internetskog marketinga. To su:

Preduvjet za bilo koji od navedenih oblika internetskog marketinga je ciljana web stranica (ili više njih) na koju se dovode posjetitelji kako bi ostvarili željeni učinak. Izrada web stranice je nužan preduvjet za tako nešto.

 


Agencija Marketing odjel je pomagala u izdavanju više Marketing vodiča u tiskanom izdanju Filaksa sa pokrivanjem tema o internet marketingu. Saznajte više o internetskom marketingu u Marketing vodiču.

 


Kako postati Specijalist za internetski marketing? Pohađajte Internet Marketing Akademiju (IMA) i postanite certificirani specijalist. Vrijeme je na Vašoj strani jer znanje koje steknete - donosi profit!

 

 


Internet marketing je danas brzorastuća poslovna grana koja vapi za mladim i novim kadrovima. Posao je lakše naći, naravno, ako imate certifikat Specijaliste za internetski marketing.