Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

Izrada internet stranica

Izrada internet stranica pomoću web aplikacije - sustava za upravljanje sadržajem - CMS

Izrada internet stranicaKod izrade internet stranica važno je paziti da Vaši posjetitelji dobiju čistu i jasnu informaciju i interaktivan pristupačan web dizajn, web sadržaj i temu u njihovom vlastitom pregledniku (browseru). To im treba pružati Vaša web stranica koja može imati web dizajn baš onakav kakav želite. Pri tome se ne smije žrtvovati web pristupačnost i web upotrebljivost koja je jako važna jer će se timer privući i zadržati posjetitelji na internet stranicama.

Ti posjetitelji su bitni jer oni će čitati Vaše materijale ili kupovati Vaše proizvode ili pak koristili Vaše usluge. Web za tvrtke posebno pripremite kako bi bio izravan predstavnik Vaše tvrtke na internetu. Takav već će biti osnova za Vašu online prodaju na internetu.

Dakle, Vi želite imati svoje internet stranice ili ih preurediti? Ok, onda Vama treba izrada internet stranica. Ponekad se to naziva i izrada internet aplikacija kada se radi o složenim web stranicama (internet stranicama).

Kako su izrada web stranica tj. izrada internet stranica, te web dizajn i web promocija postali važan element dostupnosti u poslovnom svijetu, bitno je da izradi internet stranica pristupite promišljeno i uz promoć web stručnjaka tj. web profesionalaca.

Izrađene internet stranice tvrtke smještaju na web hosting prema Vašim željama.

 


If Your Website is Broken - Who You Gonna Call? Website's WebFixer!