Izrada internet stranica

Izrada internet stranica pomoću web aplikacije - sustava za upravljanje sadržajem - CMS

Izrada internet stranicaKod izrade internet stranica važno je paziti da Vaši posjetitelji dobiju čistu i jasnu informaciju i interaktivan pristupačan web dizajn, web sadržaj i temu u njihovom vlastitom pregledniku (browseru). To im treba pružati Vaša web stranica koja može imati web dizajn baš onakav kakav želite. Pri tome se ne smije žrtvovati web pristupačnost i web upotrebljivost koja je jako važna jer će se timer privući i zadržati posjetitelji na internet stranicama.

Ti posjetitelji su bitni jer oni će čitati Vaše materijale ili kupovati Vaše proizvode ili pak koristili Vaše usluge. Web za tvrtke posebno pripremite kako bi bio izravan predstavnik Vaše tvrtke na internetu. Takav već će biti osnova za Vašu online prodaju na internetu.

Dakle, Vi želite imati svoje internet stranice ili ih preurediti? Ok, onda Vama treba izrada internet stranica. Ponekad se to naziva i izrada internet aplikacija kada se radi o složenim web stranicama (internet stranicama).

Kako su izrada web stranica tj. izrada internet stranica, te web dizajn i web promocija postali važan element dostupnosti u poslovnom svijetu, bitno je da izradi internet stranica pristupite promišljeno i uz promoć web stručnjaka tj. web profesionalaca.

Izrađene internet stranice tvrtke smještaju na web hosting prema Vašim željama.

 


If Your Website is Broken - Who You Gonna Call? Website's WebFixer!


zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.