Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

Web hosting

Smještaj web stranica na poslužitelj (engl. server) se zove web hosting

"Web hosting tj. smještaj web stranica na našim poslužiteljima je usluga koja je temelj naše internetske ponude, temelj internetskog marketinga, te su njene karakteristike - stabilnost i sigurnost."

- Ivana Šošić

Našu web hosting uslugu smo u potpunosti pripremili u suradnji sa najrespektabilnijom hosting tvrtkom u Hrvatskoj - ShopCentar. Uz njihovu suradnju možemo Vam osigurati kompletan web server za Vaše potrebe koji će služiti za smještaj Vaših web stranica.

Da pojasnimo, prostor na serveru nudimo samo onim našim klijentima kojima je bitna naša izrada web stranica, ukoliko klijent tako želi jer je web stranice moguće smjestiti na poslužitelj po želji klijenta. Također, preporučamo Vam ovaj hosting kada se odlučite i za najam programera koji će izraditi i smjestiti web aplikaciju na ovaj web hosting. Kao dio naše web analize, svakako ćemo naznačiti preporuku za ovaj web hosting. Jamčimo super kvalitetu i robusnost u web hostingu!

Na web hosting poslužitelju se automatizirano obavlja sigurnosno pohranjivanje svih podataka svaka 24 sata (engl. backup), te postoji i sigurnosna pohrana u tjednom i mjesečnom vremenskom intervalu.

Svaki naš web hosting paket dolazi opremljen sa najnovijim cPanel-om, web hosting management aplikacijom koja nudi puno opcija i mogućnosti, a većini korisnika je svakako najzanimljivija zbog detaljnog pregled statistike posjećenosti web stranica, kao i mogućnost samostalnog kreiranja vlastitih email adresa. Web hosting paket možete sami odabrati prema Vašim potrebama ili možete nas zatražiti za besplatan savjet.