Web hosting

Smještaj web stranica na poslužitelj (engl. server) se zove web hosting

"Web hosting tj. smještaj web stranica na našim poslužiteljima je usluga koja je temelj naše internetske ponude, temelj internetskog marketinga, te su njene karakteristike - stabilnost i sigurnost."

- Ivana Šošić

Našu web hosting uslugu smo u potpunosti pripremili u suradnji sa najrespektabilnijom hosting tvrtkom u Hrvatskoj - ShopCentar. Uz njihovu suradnju možemo Vam osigurati kompletan web server za Vaše potrebe koji će služiti za smještaj Vaših web stranica.

Da pojasnimo, prostor na serveru nudimo samo onim našim klijentima kojima je bitna naša izrada web stranica, ukoliko klijent tako želi jer je web stranice moguće smjestiti na poslužitelj po želji klijenta. Također, preporučamo Vam ovaj hosting kada se odlučite i za najam programera koji će izraditi i smjestiti web aplikaciju na ovaj web hosting. Kao dio naše web analize, svakako ćemo naznačiti preporuku za ovaj web hosting. Jamčimo super kvalitetu i robusnost u web hostingu!

Na web hosting poslužitelju se automatizirano obavlja sigurnosno pohranjivanje svih podataka svaka 24 sata (engl. backup), te postoji i sigurnosna pohrana u tjednom i mjesečnom vremenskom intervalu.

Svaki naš web hosting paket dolazi opremljen sa najnovijim cPanel-om, web hosting management aplikacijom koja nudi puno opcija i mogućnosti, a većini korisnika je svakako najzanimljivija zbog detaljnog pregled statistike posjećenosti web stranica, kao i mogućnost samostalnog kreiranja vlastitih email adresa. Web hosting paket možete sami odabrati prema Vašim potrebama ili možete nas zatražiti za besplatan savjet.


zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.