Hostese

Hostese i promotori - atraktivne djevojke i atraktivni promotori

Hostese Hostese su atraktivne djevojke koje asistiraju na nekom sajmu, konferenciji ili drugoj manifestaciji kako bi pomogle u organizaciji događaja (event management), te kako bi dale i neke osnovne informacije o događaju, poduzeću, proizvodu ili usluzi. Istina je da lijepih hostesa ima na svim eventima - one su često medij za komunikaciju organizatora i sudionika. One su postale danas nezaobilazni dio parade svake manifestacije.

Hostesa, hosteseTvrtke koje zatraže uslugu hostesa (hostesan, promotori) trebaju, radi zadržavanja događaja na razini, tražiti najbolju uslugu hostesa. Pri tome ovdje nije za to dovoljna samo ugodna vanjština hostesa i promotora. Za razliku od većine drugih agencija za organizaciju evenata, predlažemo da angažirate agenciju koja nudi vlastite hostese i promotore (vidi: agencija za hostese) koji su prošli zasebnu profesionalnu edukaciju i trening, posebno pripremljen za određeni događaj, a koji se održavaju prije samog eventa. Naravno, postoje i povremeni općeniti tečajevi za hostese i promotore.

Hostese i njihov angažman je moguće dogovoriti izravno ili preko agencije za hostese. Ako tražite jednu ili dvije hostese, razmislite o izravnom dogovoru sa hostesama, a ako tražite više hostesa - svakako angažirajte agenciju. Prave agencije za hostese prepustiti će Vam hostese na izravan dogovor kada se radi o manjem angažmanu.

Agencija za hostese

Agencija za hostese je organizator, voditelj i selektor najboljih hostesa za događaj te u suradnju sa naručiteljem sudjeluje u samom programu tj. kao dio event managementa. Agencija uvijek prima nove hostese za posao hostese koje moraju obavezno doći na tzv. casting-razgovor u agenciju. Nakon selekcije, kreće inicijalna profesionalna edukacija za sve hostese. Nakon toga, slijedu uvrštavanje u bazu podataka koju agencija i naručitelj koriste za predselekciju hostesa za pojedini događaj naručitelja.

Preporuka za Vašu promociju

Osim najma hostese, ponekad je dobro promotivnu poruku poslati prisutnima kroz sljedeće promotivne medije:

Naravno, najbolja opcija je vizualno usaglasiti odjeću i obuću hostesa sa promotivnim porukama na gore navedenim promotivnim materijalima.


"Meni osobno? Pa biti hostesa mi je prilično jednostavan posao kroz koji mogu dobiti nešto novaca usput. E da, i i često mi je zanimljivo to raditi. Od drugih hostesa i hostesana sam čula o nekim ljudskim predrasudama o hostesama tj. o tom poslu. Bili su uglavnom od onih koji ne znaju da je hostesiranje nije ništa loše. Npr. auto show u Zagrebu je jedno super mjesto za zaraditi. Ja sam se upravo prijavila iako češće hostesiram kod sebe doma u Rijeci. No, kada se radi o sajmu kao što je auto show. Haha, pa za to bi došla raditi u Zagreb. Ruku na srce, pa ipak za tih 10 dana sajma zaradi skoro pa i veća plaća od hrvatskog prosjeka. Naravno, profesionalne hostese i poznate manekenke dobivaju i više love. E to je onda pravi posao! :)"

 

- Anabella Ž.


HosteseNaša event management i promotivna marketinška agencija koja kroz aktivan odnos prema naručitelju, polazeći od jedinstvenih marketinških koncepata za komunikaciju s tržištem može promovirati Vaš brand te ojačati prodaju kroz odlične promotivne aktivnosti.

Ključni zadatak našeg poslovnog procesa nije samo promocijska aktivnost koja je izravno usmjerena na Vaše potrošače, već i na javnost izvan i unutar Vašeg gospodarskog djelovanja. Odabir hostesa kao promotora Vašeg gospodarskog djelovanja nužan je dio Vaše uspješne promocije na sajmovima (npr. Hostese za Auto Show) ili konfernecijama.


Misija naše promotivne marketinške agencije za hostese je uspostaviti pozitivan imidž o naručitelju u javnosti, njegovoj poslovnoj aktivnosti te proizvodima i uslugama čime posredno naša agencija unapređuje poslovanje naručitelja. Hostese Hr vatske mogu uljepšati Vaš događaj u svim većim gradovima širom Hrvatske - Hostese Zagreb, hostese Split, hostese Rijeka, hostese Osijek, hostese Varaždin, hostese Pula, hostese Šibenik, te onim nešto manjim gradovima. Osim hostesa iz Hrvatske, možemo Vam pomoći i oko hostesa za Auto Show Zagreb.


PLAĆENI OGLAS: Trebate li rent-a-car? Prijevoz više hostesa odjednom zahtjeva dodatno vozilo (ili minivan) koje možete iznajmiti u rent-a-car agenciji. Siguran i udoban najam vozila potrebna su kako bi putnici pravodobno došli na mjesto događaja radi obavljanja posla. Profesionalna rent-a-car usluga može Vam pomoći u tome.


PLAĆENI OGLAS: Za daljnje informacije za hostesiranje možete posjetiti i ove stranice koje govore što i kako hostese mogu dalje:


zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.