Ljetna akademija poduzetničkog menadžmenta

Ljetna akademija poduzetničkog menadžmentaPrijavite se za Ljetnu akademiju poduzetničkog menadžmenta u trajanju od 40 školskih sati koja počinje i traje tijekom 7. mjeseca. Niža cijena Akademije vrijedi samo do 9.06.2014. stoga požurite s upisima i učinite nešto korisno ovo ljeto! Akademija je namijenjena svima onima koji žele kreirati i razvijati uspješne poslovne strategije, kao i uspješno obavljati svakodnevne poslovne aktivnosti u odnosu sa suradnicima, poslovnim partnerima, dobavljačima, članovima tima, kupcima i klijentima.

Počinje: 8.07.2014.

Završava: 30.07.2014.

Vrijeme održavanja: utorkom i srijedom, od18 do 22 h

Mjesto održavanja: Filaks, Gjure Szaba 4, 1. kat, Zagreb.

Voditeljica: Elvira Mlivić Budeš

Ljetna akademija poduzetničkog menadžmenta

Program edukacije je namijenjen svima koji nastoje kontinuirano pratiti trendove u poslovnom planiranju i upravljanju, a uključuje sve potrebne alate, praktična znanja i dokazane metode za uspješno kreiranje potražnje na tržištu za svim kategorijama proizvoda i usluga.

Ljetna akademija poduzetničkog menadžmenta slijedi 4 osnovna kriterija:

1.) izvrsnost,

2.) vladanje poslovnim strategijama i metodama,

3.) inovativnost i

4.) usmjerenost kupcu ili klijentu.

Akademija je namijenjena svima onima koji žele kreirati i razvijati uspješne poslovne strategije, kao i uspješno obavljati svakodnevne poslovne aktivnosti u odnosu sa suradnicima, poslovnim partnerima, dobavljačima, članovima tima, kupcima i klijentima.

Ova Akademija obuhvaća sljedeće tematske cjeline:

Polaznici po uspješnom završetku stječu certifikat Ljetne akademije poduzetničkog menadžmenta.

PRIJAVITE SE OVDJE

AKCIJA upisa do 9.06. po cijeni od 3.000 kn (PDV uključen). Nakon tog datuma cijena je 3.800 kn (PDV uključen).

Komentari (0):
Unesite i Vaš komentar za razgovor:

Polja označena sa * su obavezna!

VicoGen Antibot code

Napomena: Unesite valjanu adresu e-pošte. Ona neće biti vidljiva na našem web-mjestu. Radi izbjegavanja zloupotrebe poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom za aktivaciju Vašeg komentara. Jednostavnim klikom vaš će komentar biti objavljen.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.