Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

Obrazovanje

Obrazovanje je i proces i sadržaj i rezultat planiranog ili slučajnog usvajanja znanja

ObrazovanjeObrazovanje je i proces i sadržaj i rezultat planiranog ili slučajnog usvajanja znanja u smislu razvoja jedne ili više kognitivnih sposobnosti pojedinca, ali i grupe. Također, obrazovanje je i stjecanje raznovrsnih znanja, usvajanje umijeća i stjecanje navika.

Postoji tzv. formalno obrazovanje i usvaja se u državnim i privatnim školskim institucijama. To su:

  • predškolsko obrazovanje
  • osnovnoškolsko obrazovanje
  • srednjoškolsko obrazovanje
  • dodiplomsko obrazovanje
  • postdiplomsko obrazovanje

Dodiplomsko i postdiplomsko obrazovanje se smatraju formalnim akademskim obrazovanjem. Vanškolsko tj. vannastavno obrazovanje se često naziva - edukacija. Edukacija je proces doškolovanja, stjecanja specifičnih znanja i određivanje u struci kroz certificiranje.

Usvajanje znanja - učenje je pristup kojim učenik upravlja svojim procesom učenja. Usvajanje znanja se temelji na učeničkom poznavanju vlastitih osobina i sposobnosti, te na znanju o obrazovnim zadacima što ih učenik treba izvršiti kako bi zaokružio cijelinu usvajanja znanja. Učenik nakon usvajanja znanja treba moći primjeniti usvojena znanja, treba prije usvajanja znanja imati nužno predznanje te treba biti upoznat sa svrhom i mogućnostima uporabe vrijednosti novog znanja koje će steći kroz proces učenja.

E-learning je moderan proces obrazovanja tj. učenja koji omogućava učenje na daljinu posredstvom telekomunikacijske opreme - interneta, mobitela i sl. Za e-learning postoje web aplikacije koje omogućavaju društveno umrežavanje učenika i učitelja kroz preglednik (browser). Jedan od poznatim domaćih e-learning servisa je i servis tipa "pitanja i odgovori" pod nazivom Znatko. Koristi se za pronalazak stručnih odgovora na zanimljiva pitanja posjetitelja. Pitanja možete postaviti i Vi. A isto tako i odgovarati. No, svi ostali ocjenjuju točnnost i kvalitetu odgovora, ali i samog pitanja.