Restoran

Restorani za poslovne domjenke, druženja, zabavu i odličnu gastronomsku ponudu

Restoran je mjesto na kojem se poslužuje pripremljena hrana i piće po narudžbi (gladnih) gostiju, te nudi ugodan ambijent za konzumiranje naručene hrane i pića. Restoran sadrži nekoliko elemenata - kreativno ugodno uređeno mjesto za gastronomski užitak (konzumiranje hrane i pića) na eksterijeru (dvoriše, atrij, park, ...) ili interijeru (objedavaonica), kuhinju u kojoj kuhar(i) priprema hranu, vinoteku za odmjeren smještaj vina, bar sa žestokim i bezalkoholnim pićima, toalet, prostor za osoblje i predvorje.

Restorani su nekada dio većeg ugostiteljsko-turističkog objekta, najčešće je to hotel, gdje u restoranu osiguravaju prehranu gostiju hotelskog smještaja. Takvi restorani su najčešće otvoreni i za one koji ne noće unutar ugostiteljsko-turističkog objekta. Do restorana možete doći i tramvajem (ako su u gradu), a često su "pravi dragulji" skriveni od užurbanih vreva, pa gosti restorana uzmu automobil ili autobus da doputuju do njega.

Kuhinja restorana

Restorani su danas odlična mjesta za poslovne domjenke, privatna druženja, društvenu zabavu uz odličnu gastronomsku ponudu. Ponekad su gastronomske ponude restorana specijalizirane prema određenim regionalnim kuhinjama (dalmatinska kuhinja, japanska kuhinja, talijanska kuhinja, američka kuhinja, ...).

Ponuda restorana

Restorani često naglašavaju da su vrhunski, novootvoreni, elegantni, uređeni s osobljem koje ima višegodišnje iskustvo koje će opravdati povjerenje svojih gostiju kroz vrhunske kulinarske trendove. U sklopu nekih restorana ponekad se nalaze dvorane u kojima se uz uobičajene ručkove organiziraju mnoge vrste svečanosti – svadbe, krstitke, rođendane, bankete, promocije, poslovne ručkove, poslovne večere, te druge svečane prigode.

Vjenčanja u restoranu

Dan vjenčanja je dan koji mladenci i povorka pamti desetljećima. Restorani nude na taj dan i noć vrhunsku uslugu, prekrasno uređene dvorane, vrhunske gurmanske delicije, slasne kolače i odličnu prikladnu glazbu

Catering restorana

Danas mnogi restorani, kako bi upotpunili svoju ponudu nude i klasičan catering. Catering restorana može se pobrinuti da svaki event ima profesionalni catering i to vrhunske kvalitete te tako može udovoljiti svakom zahtjevu naručitelja cateringa (obično je to organizator eventa).

Zašto stvarno doći u restoran?

Jer ako restoranu ukažete povjerenje s razlogom i probudite pri tome sva svoja osjetila - ona će trajati još dugo nakon Vašeg odlaska iz restorana.

Ponuda hrane i pića

Ponuda hrane i pića u restoranima je raznovrsna. Od predjela, glavnih jela, salata i deserta, pa sve do raznih gaziranih i negaziranih pića, vina, žetokih pića, koktela i sličnih delicija za Vaše nepce. 

Dobar tek! :-)


zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.