Stručno usavršavanje u marketingu

Usavršite svoje vještine u marketingu i pobjedite konkurenciju

Stručno usavršavanje u marketinguStručno usavršavanje u marketingu za poslovno upravljanje (menadžment, engl. management) zahtjeva poznavanje dvije metodologije:

Pri tome, svi koji se stručno usavršavaju u marketingu interdisciplinarno su uključeni u stručno usavršavanje u komunikacijskim tehnikama, zatim se usavršavaju u planiranju strategije poduzeća, ponašanje u poduzeću i sl.

Za stručno usavršavanje u marketingu je potrebno stalno obrazovanje u cilju podizanja razineznanja i vještina potrebnih za obavljanje marketinških poslova na radnom mjestu. Stručno usavršavanje seprovodi kroz edukaciju - seminare, stručna savjetovanja, predavanja, dopunskostručno usavršavanje i marketinških treninga.

 


Plaćeni oglas:

Filaks - programi stručnog usavršavanje u marketingu

Brand manager

U Poslovnom učilištu Filaks za stručno usavršavanje od travnja 2009. u tijeku su predbilježbe za upise za tromjesečne programe stručnog usavršavanja u marketingu. Odaberite svoj smjer što prije jer broj mjesta je ograničen!

 


zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.