Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

Stručno usavršavanje u marketingu

Usavršite svoje vještine u marketingu i pobjedite konkurenciju

Stručno usavršavanje u marketinguStručno usavršavanje u marketingu za poslovno upravljanje (menadžment, engl. management) zahtjeva poznavanje dvije metodologije:

Pri tome, svi koji se stručno usavršavaju u marketingu interdisciplinarno su uključeni u stručno usavršavanje u komunikacijskim tehnikama, zatim se usavršavaju u planiranju strategije poduzeća, ponašanje u poduzeću i sl.

Za stručno usavršavanje u marketingu je potrebno stalno obrazovanje u cilju podizanja razineznanja i vještina potrebnih za obavljanje marketinških poslova na radnom mjestu. Stručno usavršavanje seprovodi kroz edukaciju - seminare, stručna savjetovanja, predavanja, dopunskostručno usavršavanje i marketinških treninga.

 


Plaćeni oglas:

Filaks - programi stručnog usavršavanje u marketingu

Brand manager

U Poslovnom učilištu Filaks za stručno usavršavanje od travnja 2009. u tijeku su predbilježbe za upise za tromjesečne programe stručnog usavršavanja u marketingu. Odaberite svoj smjer što prije jer broj mjesta je ograničen!