Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

Web analiza

Analiza Vašeg web poslovanja - tržišta, marketing plana, poslovnog modela, web stranica, te web upotrebljivosti

Za Vas, tvrktu koja već je ili tek izlazi na internet sa novim web poslovnim projektom, naša analiza poslovanja može Vam uvelike pomoći s obzirom na naše formalno fakultetsko obrazovanje i višegodišnje iskustvo o poslovanju na internetu. Naša analiza Vašeg web poslovanja sastoji se od nekoliko modula:

Svaka analiza može se napraviti odvojeno (zasebno) ili se mogu kombinirati po potrebi. Prije početka bilo kakave suradnje između Vas i nas nužna je analiza kako bismo i nas, ali ponajviše Vas pripremili za buduće poslovne aktivnosti. Na temelju izrađene analize može se tek krenuti u izradu web stranica, te kasnije u web promociju.

Projektna dokumentacija

Kao rezultat analize web projekta ili web stranica proizlazi dokument koji se zove "projektna dokumentacija". Taj dokument je nužan za web programere koji izrađuju web stranicu.

Projektna dokumentacija se sastoji od analize prema ranije navedenim modulima, smjernica za programere, te plana za izradu web stranica.

 


If Your Website is Broken - Who You Gonna Call? Website's WebFixer!