Web analiza

Analiza Vašeg web poslovanja - tržišta, marketing plana, poslovnog modela, web stranica, te web upotrebljivosti

Za Vas, tvrktu koja već je ili tek izlazi na internet sa novim web poslovnim projektom, naša analiza poslovanja može Vam uvelike pomoći s obzirom na naše formalno fakultetsko obrazovanje i višegodišnje iskustvo o poslovanju na internetu. Naša analiza Vašeg web poslovanja sastoji se od nekoliko modula:

Svaka analiza može se napraviti odvojeno (zasebno) ili se mogu kombinirati po potrebi. Prije početka bilo kakave suradnje između Vas i nas nužna je analiza kako bismo i nas, ali ponajviše Vas pripremili za buduće poslovne aktivnosti. Na temelju izrađene analize može se tek krenuti u izradu web stranica, te kasnije u web promociju.

Projektna dokumentacija

Kao rezultat analize web projekta ili web stranica proizlazi dokument koji se zove "projektna dokumentacija". Taj dokument je nužan za web programere koji izrađuju web stranicu.

Projektna dokumentacija se sastoji od analize prema ranije navedenim modulima, smjernica za programere, te plana za izradu web stranica.

 


If Your Website is Broken - Who You Gonna Call? Website's WebFixer!

 


zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.