Hostese za Auto Show

Auto show Zagreb nije sajam automobila bez hostesa

Nezaobilazni dio svakog sajma Auto Show Zagreb su hostese!

Mnogi mediji već tradicionalno objavljuju slike sa sajma automobila kao neizostavni dio ponude sadržaja svojim čitateljima (Auto Show Zagreb - foto galerija slika hostesa), a sami organizator Auto Showa Zagreb održava izbor za naj-hostesu sajma. Auto Show Zagreb je poznat kao izbor dobre zarade za hostese, a ujedno i odlična odskočna daska za daljnji angažman hostese u svijetu hostesiranja na drugim priredbama. Stoga je ujedno i angažman na sajmu Auto Show Zagreb nekim hostesama i kruna njihovog poslovnog uspjeha u hostesiranju (osim ako ne razmišljanju o međunarodnom angažmanu).

Posao hostese - Zagreb Auto Show

Posao hostese, angažirane od strane auto kuće, je da pomaže kupcima u prezentaciji automobila i motora. Najuspješnije hostese u tom poslu zaslužno se proglašavaju i naj-hostesama sajma. Nekada je teško odabrati najbolje jer Zagreb AutoShow predstavlja nepresušan vatromet ljepote za sve zainteresirane.

Najveći sajam automobila u Hrvatskoj odavno je poznat kao poprište ljepotica koje posjetiteljima sajma strpljivo i nadasve šarmantno nude informacije o luksuznim ljepotanima i dodatnoj opremi za njih. S obzirom na medijski čak i napuhanuo veliku koncentraciju ljepote na Zagreb Auto Show sajmu, agencija za hostese Vam može pomoći da odaberete najljepše i najatraktivnije hostese, da ih okupite na jednom mjestu, kako biste svojim glasovima odabrali pobjednicu za posao hostese na Vašem izlagačkom dijelu.

Također, hostese koje nam uredno tokom godine šalju svoje materijale za prijavu za posao hostese, najviše se dodatno uključe u potragu za poslom na Zagreb Auto Show-u tjedan dana prije samog sajma te nam također šalju svoje prijave. Drage hostese, uključite se i Vi.


zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.