Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

Konferencija za novinare

Organizacija konferencije za novinare ## Novinarska konferencija ## Press conference ## Odnosi s javnošću

Organizacija konferencije za novinare (engl. Press Conference) danas je neophodan marketinški instrument, te neizdvojiv kao dio odnosa s javnošću koji služi ostvarivanju prvenstveno komunikacijskog pa i promotivnog uspjeha tvrtke. Kvalitetno osmišljena, pripremljena i organizirana novinarska konferencija može obradovati Vaše klijente, ali i iznanaditi Vaše djelatnike.

Vaša konferencija za novinare može sa lakoćom privući nove klijente, pozornost publike i medija, te ostvariti pozitivan imidž tvrtke u javnosti. Usluga agencije Marketing odjel kao organizatora konferencije za novinare uključuje sve potrebno za organizaciju i provedbu jednog takvog uspješnog događaja za novinare:

  • razvoj kreativnog koncepta novinske konferencije,
  • izradu dokumentacije za organizaciju konferencije za novinare,
  • na kraju i provedbu cjelokupnog event managementa na reprezentativnoj lokaciji,
  • osiguravanje pripreme, serviranja i posluživanja hrane i pića (catering).

Slika identiteta i misije tvrtke u javnosti efikasno stvaraju mediji, te kako bi se pravilno oblikovao imidž tvrtke u javnosti na to najviše utječe njen način komunikacije sa ostalima. Agencija Marketing odjel ovdje je da Vam pomogne na tom putu kako bi Vaš image bio upravo onakav kakav treba biti.