Konferencija za novinare

Organizacija konferencije za novinare ## Novinarska konferencija ## Press conference ## Odnosi s javnošću

Organizacija konferencije za novinare (engl. Press Conference) danas je neophodan marketinški instrument, te neizdvojiv kao dio odnosa s javnošću koji služi ostvarivanju prvenstveno komunikacijskog pa i promotivnog uspjeha tvrtke. Kvalitetno osmišljena, pripremljena i organizirana novinarska konferencija može obradovati Vaše klijente, ali i iznanaditi Vaše djelatnike.

Vaša konferencija za novinare može sa lakoćom privući nove klijente, pozornost publike i medija, te ostvariti pozitivan imidž tvrtke u javnosti. Usluga agencije Marketing odjel kao organizatora konferencije za novinare uključuje sve potrebno za organizaciju i provedbu jednog takvog uspješnog događaja za novinare:

  • razvoj kreativnog koncepta novinske konferencije,
  • izradu dokumentacije za organizaciju konferencije za novinare,
  • na kraju i provedbu cjelokupnog event managementa na reprezentativnoj lokaciji,
  • osiguravanje pripreme, serviranja i posluživanja hrane i pića (catering).

Slika identiteta i misije tvrtke u javnosti efikasno stvaraju mediji, te kako bi se pravilno oblikovao imidž tvrtke u javnosti na to najviše utječe njen način komunikacije sa ostalima. Agencija Marketing odjel ovdje je da Vam pomogne na tom putu kako bi Vaš image bio upravo onakav kakav treba biti.


zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.