Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

Konferencijski centar - Kongresni centar

Konferencijski centar ## Hypo centar Zagreb ## Kongresni centar

Konferencijski centar Hypo EXPO XXIHYPO EXPO XXI centar - Napredan je konferencijski i kongresni centar smješten u poslovnoj zgradi Hypo Centra na uglu Slavonske avenije (ulazi u Zagreb sa istoka) i Marohnićeve ulice u Zagrebu, relativno vrlo blizu tramvajskoj zoni (kod Vjesnikovog nebodera ili RBA banka u Vukovarskoj) i centru grada.

Svojom karakterističnom modernom arhitekturom koja je odrađena prema zajedničkom konceptu američkog arhitekta (Thom Mayne) i hrvatskog arhitekta Roberta Someka - Hypo Centar je općenito prepoznatljiva točka Zagreba. HYPO EXPO XXI je zbog toga odlično mjesto za održavanje sajmova ili konferencija.

Uz HYPO EXPO XXI centar nalazi se i banka, kafići, restoran, dućan, pekarna, fitness/welness centar, te nadzemna i podzemna garaža.


HYPO EXPO XXI je najveći i najmoderniji konferencijski centar

HYPO EXPO XXI - Višenamjenski poslovni prostor

Kongresni centar Zagreb ## Zagrebački kongresni centar

Konferencijski centar Zagreb ## Zagrebački konferencijski centar


Hypo EXPO XXI centar

VAŠ USPJEH NAŠA JE MOTIVACIJA!

Uz pomoć suvremenog Hypo EXPO XXI konferencijskog centra možete profesionalno i uspješno organizirati Vaša događanja u našem reprezentativnom prostoru u Zagrebu. Znamo koliko je ono bitno i za Vaše poslovne partnere/klijente, te i Vašu tvrtku i djelatnike.

Hypo EXPO XXI konferencijski centar Vam nudi one usluge koje i očekujete od najsuvremenijeg i najmodernijeg kongresnog centra.

Hypo EXPO XXI kongresni centar ima u ponudi cijeli niz usluga koje Vi odabirete! Sami odlučujete o Vašem eventu. Neka bude jedinstven i poseban za sve sudionike.

Hypo EXPO XXI centar nudi uvjete i usluga visokih standarda za mnoge vrste događanja (engl. evenata) kao i snažnu usredotočenost na klijenta te fleksibilnu i transparentnu strukturu konačnih cijena. Osjetite to!

Trebate li najam ureda tamo gdje je poslovni centar ili poželite konferencijski centar za događanja u Zagrebu - odaberite Hypo centar!

Za mnoge od sljedećih usluga za Vas smo osigurali povlaštene cijene:

  • Oprema (namještaj, dekoracija itd.)
  • Catering
  • Audio-vizualna oprema
  • Čišćenje i odlaganje smeća
  • Osiguranje
  • Smještaj
  • Simultano prevođenje
  • Izložbeni štandovi

Obratite se s povjerenjem Hypo EXPO XXI prodajno-tehničkom timu na kontakt adrese za najam kongresne ili konferencijske dvorane.

Hypo EXPO XXI, Zagreb, Hrvatska
Suvremeni kongresni centar