Konferencijski centar - Kongresni centar

Konferencijski centar ## Hypo centar Zagreb ## Kongresni centar

Konferencijski centar Hypo EXPO XXIHYPO EXPO XXI centar - Napredan je konferencijski i kongresni centar smješten u poslovnoj zgradi Hypo Centra na uglu Slavonske avenije (ulazi u Zagreb sa istoka) i Marohnićeve ulice u Zagrebu, relativno vrlo blizu tramvajskoj zoni (kod Vjesnikovog nebodera ili RBA banka u Vukovarskoj) i centru grada.

Svojom karakterističnom modernom arhitekturom koja je odrađena prema zajedničkom konceptu američkog arhitekta (Thom Mayne) i hrvatskog arhitekta Roberta Someka - Hypo Centar je općenito prepoznatljiva točka Zagreba. HYPO EXPO XXI je zbog toga odlično mjesto za održavanje sajmova ili konferencija.

Uz HYPO EXPO XXI centar nalazi se i banka, kafići, restoran, dućan, pekarna, fitness/welness centar, te nadzemna i podzemna garaža.


HYPO EXPO XXI je najveći i najmoderniji konferencijski centar

HYPO EXPO XXI - Višenamjenski poslovni prostor

Kongresni centar Zagreb ## Zagrebački kongresni centar

Konferencijski centar Zagreb ## Zagrebački konferencijski centar


Hypo EXPO XXI centar

VAŠ USPJEH NAŠA JE MOTIVACIJA!

Uz pomoć suvremenog Hypo EXPO XXI konferencijskog centra možete profesionalno i uspješno organizirati Vaša događanja u našem reprezentativnom prostoru u Zagrebu. Znamo koliko je ono bitno i za Vaše poslovne partnere/klijente, te i Vašu tvrtku i djelatnike.

Hypo EXPO XXI konferencijski centar Vam nudi one usluge koje i očekujete od najsuvremenijeg i najmodernijeg kongresnog centra.

Hypo EXPO XXI kongresni centar ima u ponudi cijeli niz usluga koje Vi odabirete! Sami odlučujete o Vašem eventu. Neka bude jedinstven i poseban za sve sudionike.

Hypo EXPO XXI centar nudi uvjete i usluga visokih standarda za mnoge vrste događanja (engl. evenata) kao i snažnu usredotočenost na klijenta te fleksibilnu i transparentnu strukturu konačnih cijena. Osjetite to!

Trebate li najam ureda tamo gdje je poslovni centar ili poželite konferencijski centar za događanja u Zagrebu - odaberite Hypo centar!

Za mnoge od sljedećih usluga za Vas smo osigurali povlaštene cijene:

  • Oprema (namještaj, dekoracija itd.)
  • Catering
  • Audio-vizualna oprema
  • Čišćenje i odlaganje smeća
  • Osiguranje
  • Smještaj
  • Simultano prevođenje
  • Izložbeni štandovi

Obratite se s povjerenjem Hypo EXPO XXI prodajno-tehničkom timu na kontakt adrese za najam kongresne ili konferencijske dvorane.

Hypo EXPO XXI, Zagreb, Hrvatska
Suvremeni kongresni centar


zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.