Poslovne vještine

Treninzi poslovnih vještina namijenjeni su voditeljima poslovanja, managerima, direktorima

Edukacija za usavršavanje poslovnih vještina je zaseban trening (coaching), prvenstveno namijenjen mladim ljudima - poduzetnicima, direktorima ili onima koji će to tek poslati. Dakle, edukacije je za studente i apsolvente te aktivne ili buduće poduzetnike. Faze treninga za poslovne vještine pomažu polaznicima da unaprijede svoje znanje o poslovnim vještinama. One im omogućavaju da upotrijebe već postojeće poduzetničke alatke za efektivniji način rada u svom poslu i okolini koja ih okružuje.

U ovu svrhu, očekujte međunarodne, regionalne ili lokalne stručnjake i profesionalne trenere sa višegodišnjim poduzetničkim iskustvom koji Vam omogućuju transfer svog teoretskog, ali praktičnog znanja.

Danas su profesionalni treneri za poslovne vještine dostupni kroz obrazovne cjeline kao što je seminar, radionica, te poslovna akademija.

Poslovne vještine obuhvaćaju slijedeća poglavlja:

I jedan poslovni savjet za kraj - da biste pobjedili konkurenciju budite "samo" otvoreniji, fleksibilniji i kreativniji od njih!!!

Poslovne vještine


zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.