Marketing Odjel d.o.o. | Zagreb, Hrvatska (Croatia) | agencija@marketing- odjel.com

MARKETING ODJEL

Web portal za internetski marketing, edukaciju, organizaciju događaja,
izradu web stranica, te izradu poslovnih softverskih aplikacija

  Marketing odjel d.o.o.

  Prijava na newsletter

Ime Prezime E-mail

  Ponuda tvrtke

  POSLOVNI SOFTVER

  Poslovna edukacija

Trendy konferencije o internetskom marketingu: Regionalne konferencije za web oglašavanje, web tehnologiju i web poslovanje održavaju se tri puta godišnje: Savjetodavna i edukativna konferencija za malo i srednje poduzetništvo: Internet sajam održava se jednom godišnje:

  MOG = Marketing Odjel Grupa

  Poveznice

Poslovne vještine

Treninzi poslovnih vještina namijenjeni su voditeljima poslovanja, managerima, direktorima

Edukacija za usavršavanje poslovnih vještina je zaseban trening (coaching), prvenstveno namijenjen mladim ljudima - poduzetnicima, direktorima ili onima koji će to tek poslati. Dakle, edukacije je za studente i apsolvente te aktivne ili buduće poduzetnike. Faze treninga za poslovne vještine pomažu polaznicima da unaprijede svoje znanje o poslovnim vještinama. One im omogućavaju da upotrijebe već postojeće poduzetničke alatke za efektivniji način rada u svom poslu i okolini koja ih okružuje.

U ovu svrhu, očekujte međunarodne, regionalne ili lokalne stručnjake i profesionalne trenere sa višegodišnjim poduzetničkim iskustvom koji Vam omogućuju transfer svog teoretskog, ali praktičnog znanja.

Danas su profesionalni treneri za poslovne vještine dostupni kroz obrazovne cjeline kao što je seminar, radionica, te poslovna akademija.

Poslovne vještine obuhvaćaju slijedeća poglavlja:

I jedan poslovni savjet za kraj - da biste pobjedili konkurenciju budite "samo" otvoreniji, fleksibilniji i kreativniji od njih!!!

Poslovne vještine