Arhiva vijesti

Gdje je Hrvatska u EU u području investicija?

Investicije se nalaze u okviru primarnih ciljeva svake gospodarske politike zbog velike važnosti za budući razvitak zemlje, daljnje restrukturiranje i modernizaciju gospodarstva. Investicije imaju važnu ulogu u stimuliranju gospodarskog rasta.

Doprinos investicija u fiksni kapital od izričite je važnosti za svaku zemlju, a razina investicija ovisi o stupnju razvijenosti i postavljenim razvojnim ciljevima svake zemlje.

Više ▶

Vodeći svjetski sajam za ambalažnu industriju - Interpack 2017

Vodeći svjetski sajam za ambalažnu industriju i s njom povezane tehnologije Interpack 2017 ponovno otvara svoja vrata! Od 4. do 10. 5. 2017. sajam u Düsseldorfu ugostit će 2700 izlagača iz 60 zemalja koji će predstaviti najnovije ideje, inovacijske koncepte te tehnička i tehnološka dostignuća. 

Više ▶

Iskorak u 9 godina poslovanja

Na današnji dan društvo s ograničenom odgovornošću (d.o.o.) Marketing odjel slavi devet (9) godina poslovanja otkako se otisnula u poduzetničke vode 07.12.2007. Prema riječima direktora društva, razlog slavlja utoliko je snažniji koliko je ovaj uspjeh rezultat stručnog i ljubaznog odnosa prema svim kupcima i partnerima, a koji je temeljen na znanju i povjerenju.

Više ▶

Cvetojević o startupima, a Rimac automobili, Google i Microsoft o poslovima

U ponedjeljak, 9. svibnja i utorak, 10. svibnja 2016. u terminima od 9:00 do 18:30h, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) održat će se najveći studentski sajam poslova u Hrvatskoj, Job Fair 2016. koji, uz FER, zajednički organiziraju studentske udruge KSET i BEST. Ove godine na sajmu sudjeluje više od 40 najprestižnijih poslodavaca iz IT, bankarske, automobilske i ostalih industrija iz Hrvatske i svijeta, uključujući i neke od najpoznatijih tvrtki na svijetu, poput internetskog diva Googlea i najveće softverske kompanije na svijetu, Microsofta.

Predstavnici kompanija bit će izravno dostupni za sva studentska pitanja.

Više ▶

Sve se češće kradu auto dijelovi s parkiranih vozila

Otvorena parkirališta su poput samoposluge! Sve se češće kradu auto dijelovi s parkiranih vozila. Nećete vjerovati, ali iz parkiranih automobila se kradu i volani, a listu čine još i blatobrani, vanjski retrovizori, kotači te naplatci za kotače. Neki naši sugrađani se na parkiralištima očigledno ponašaju kao da su "u samoposluzi".

Najčešće se, prema MUP-ovoj službenoj evidenciji, kradu naplatci za kotače (set od četiri originalne „ratkape“ nov može koštati i više od 1000 kuna), čak se s vozila skidaju i kompletni kotači, a na listi poželjnih dijelova koje lopovi kradu nalaze se i blatobrani koje očigledno građani vrlo često oštećuju te čija je cijena u trgovinama i do 3000 kuna.

Više ▶

Najboljih osam godina tvrtke

Kakve su bile? "Bile su - najbolje!" Tako je direktor tvrtke odgovorio na pitanje kolege na temu proteklih 8 godina poslovanja zagrebačke tvrtke Marketing odjel d.o.o. na čijim se stranicama upravo i nalazite. Pri tome, direktor je nastavio: "Posebna je draž ovako dugo poslovati jer prekaljeni poduzetnici često kažu da većina tvrtki propada u prvih pet godina poslovanja. A mi smo tu, već tri godine nakon tog početničkog filtera. Više nismo početnici, mnogo je utakmica u nogama, mnogo je borbe bilo, mnogo je zadovoljstva stvoreno, mnogo je sreće dano. Iako, naravno, svako jutro ćemo biti na početku pa tako i ovaj 8. rođendan tvrtke Marketing odjel neka bude slavlje za početak jedne nove priče - jedne nove godišnje avanture." i uz smijeh na kraju dodaje: "Tko preživi... Viđati ćemo se i na godinu!"

Više ▶

AdminMax Evidencija Članova

Odnedavno se među AdminMax grupacijom poslovnog softvera našao i najnoviji član... Da, kako zanimljivo... Najnoviji član koji se upravo članstvom i bavi. Naime, radi se o poslovnoj web aplikaciji za uređivanje i vođenje članstva nekog kluba ili udruge pod imenom - AdminMax Evidencija članstva, ili kraće AM-EČ. Ova poslovna softverska aplikacija omogućuje automatiziranu ili ručna prijavu/odjavu članova, detaljan unos svih potrebnih podataka članova, te više načina identifikacije čime se postiže brzo i jednostavno operativno upravljanje članovima i članarinama.

Više ▶

Prevoditelj-teksta.com: svijet prevoditeljskih usluga

Specijalizirani portal prevoditelj-teksta.com jedini je portal u Hrvatskoj koji je posvećen prevoditeljima i svijetu prevoditeljskih usluga. Na ovom portalu možete pročitati najnovije vijesti i članke vezano uz  prevođenje, upoznati se s korisnim pravopisnim savjetima, informirati se o zanimljivostima o svjetskim jezicima itd. Ako npr. želite znati je li ispravno pisati tvrtki ili tvrtci, što je to kartica teksta ili koliko bi vas koštao prijevod nekog teksta na strani jezik, onda je prevoditelj-teksta.com pravo mjesto za vas. 

Više ▶

Tražilica za poslovni softver

Želite uvrstiti svoju tvrtku koja se bavi razvojem, distribucijom, prodajom ili implementacijom poslovnih softverskih rješenja u jedinstvenu bazu tvrtki i njihovog poslovnog softvera? Imate proizvod ili uslugu koja spada u domenu poslovnog softvera? Preporučamo Vam da ove podatke uverstiti u web servis Poslovni software koji okuplja cjelokupnu ponudu i sve relevantne informacije vezane uz poslovni softver kod nas i šire. 

Više ▶

Službeni ponuđač poslovnih AdminMax softverskih paketa

Tvrtka Marketing odjel d.o.o., kao službeni ponuđač poslovnih softverskih paketa iz AdminMax porodice može se pohvaliti odličnim referencama te instalacijama i integracijama u Sloveniji, Italiji, Bosni i Hercegovini (BiH) te, naravno, u Hrvatskoj. Poslovni softverski paketi rješavaju cijeli niz tzv. business workflow problema umanjujući mogućnost ljudske pogreške na najmanju moguću mjeru te prepuštajući brigu oko zaposlenih i dokumentacije unutar poslovnih procesa tvrtke - AdminMax poslovnim modulima poredanima na istoimenoj AdminMax platformi.

Više ▶

Najbolji mobitel u Hrvatskoj u 2014. godini je Sony Xperia Z3

U 15. nacionalnom izboru za najbolji mobitel u Hrvatskoj u 2014. godini borba za titulu najboljega vodila se između Sonyja i Samsunga, dok je Appleov iPhone pao u drugi plan. Pametni telefoni s operativnim sustavom Android imali su udio od 81,11%, s iOS-om 13,29%, dok su Windows Phone telefoni privukli 5,6% glasova. 

Sonyjev pametni telefon Xperia Z3 osvojio je 17,21% glasova čitatelja web portala Mobil.hr. Nastavlja se dominacija Android smartfona.

Više ▶

ZaDIMite na Weboo 2015!

Tri su mjeseca do najnovije konferencije o internetskom marketingu 'Weboo 2015 - Dan Internetskog Marketinga' koja se čini tako daleko, a doći će tako brzo. U našim redovima je gužva; pripreme su užurbane, radi se na svakom segmentu birajući najkvalitetnije teme i predavače, a ovaj put nam je zadatak iznenaditi vas i atmosferom.

Nikako ne propuštajte i ne zaboravite 19.03.2015. kada ćete prisustvovati najdinamičnijoj, najsimpatičnijoj i najzapamćenijoj konferenciji u opuštenoj atmosferi za ugodno druženje i kvalitetnu edukaciju.

Više ▶

Sedma godišnjica - a nema straha!

Kažu da je 7. godina presudna za brak ili vezu. Činjenice su temeljene na nekim znanstvenim podlogama koje prije svega uključuju psihologiju. Tko je u braku ili vezi prošao 7. godinu, može odahnuti - ako je prošla onako kako je bilo željeno.

Marketing Odjel slavi svoju sedmu godišnjicu postojanja. Srećom, nije u braku niti u vezi pa može odahnuti. Iako, put koji je prošao najsličniji je životnom putu sa svojim suputnikom. Od uspjeha, nadanja, dobrih trenutaka, stabilnih financija, ugodnih večera, proslava, dragih ljudi, potpisivanja ugovora od kojih poskače srce pa sve do nestašnih trenutaka koji su se događali, ali su već zaboravljeni. Kao u svakoj istinskoj vezi!

Više ▶

Poslovanje tvrtke u 2013. godini - najbolja među najboljima

Prema poslovanju u 2013. godini, te kao rezultat analize financijskih izvještaja kao prognoza uspješnosti u poslovanju za narednih 12 mjeseci., dakle i za cijelu 2014. godinu, tvrtka Marketing odjel d.o.o. (vlasnica ovog medijskog portala) proglašena je među NAJBOLJIM poslovnim subjektima u Republici Hrvatskoj.

Kao najbolja od najboljih, tvrtka Marketing odijel se svrstala u skupinu od 5% najboljih poslovnih subjekata u Hrvatskoj.

Više ▶

Kako je organizator WMA nadmašio sva očekivanja

Web Marketing Akademija sa 7. generacijom polaznika danas počinje uz predavanja na 1. od 10 dvodnevnih predmeta koji zaokružuju cjelinu svih znanja i vještina budućih certificiranih Specijalista za internetski marketing čije se stečeno znanje upisuje u radne knjižice.

Zadovoljni zbog neočekivano ranih zatvaranja prijava, ali ne u potpunosti i sretni obzirom da nisu svi koji su željeli upisali ovu generaciju WMA.

Više ▶

Više od tisuću ljubitelja fotografije dolazi na Zagrebački Fotosajam

Tradicionalni Zagrebački Fotosajam ove će se godine podići na još višu razinu - ne mislimo pri tom samo kako se Fotosajam seli iz prizemlja na 1. kat - već ćete ove godine moći isprobati još više fotoaparata, objektiva i ostale foto opreme.

No, to nije sve,novost je poseban Vodič za kupnju kojeg dobiva svaki posjetitelj i kojim ćete moći ostvariti i značajnije popuste na samom Fotosajmu.

Više ▶

Upišite Web Shop Akademiju

Web Shop Akademija namijenjena je svim poduzetnicima i onima koji žele naučiti kako pripremiti efektnu i produktivnu web trgovinu uz pregršt praktičnih primjera i savjeta stručnjaka. U cjelokupnom trajanju od 40 školskih sati, WSA je namijenjena svim poduzetnicima koji žele od TOP5 predavača Ivice Kruheka, stručnjaka za web trgovinu, doznati sve prednosti online trgovine i konkretne savjete za upravljanje svojom web trgovinom.

Više ▶

Aktualno na Znatku u rujnu

Znatko.com nam je za rujan 2014. pripremio pregršt pitanja ali i odgovora od kojih ćemo ovdje spomenuti neka najinteresantnija s najboljim odgovorima, ali i neka zanimljiva koja još nisu odgovorena. U nastavku potražite odgovore na pitanja kao što su: "Kako besplatno gledati TV na tabletu?" ili "Gdje kupiti bazu mail adresa?" ili "A tko je guru za web marketing na ovim prostorima?".

Više ▶

Upisi u Web Marketing Akademiju otvoreni još samo 2 tjedna

Krajnje je vrijeme da kliknete na UPISE u Web Marketing Akademiju koja se priprema za već 7. generaciju polaznika, budućih certificiranih stručnjaka za internetski marketing čije novo zvanje polaznici (uz predočenje cetifikata Web::Edukacije) mogu upisati u svoje radne knjižice. Završetkom WMA, nakon odslušanih 100 sati i 10 predmeta očekuje vas certifikat Specijalist za web marketing.

Više ▶

Regolina - pregršt edukacija na centralnom mjestu

Regolina.com je promotivno-prodajni web servis, centralno mjesto na kojem dobivate popis svih edukacija koje su u tijeku te onih nadolazećih ili u najavama. Edukacije o internetskom marketingu, EU projektima, besplatne edukacije, specijalistički tečajevi, intenzivni seminari - sve vam nudi Regolina čiji joj je tim udahnuo život i pustio u produkciju 22.09.2014.

Koje su značajke Regoline, kakav je to servis, što on nudi, kome je namijenjem, tko sve ima koristi od njega i kako mu možete pristupiti, pročitajte u nastavku ove vijesti dok u pozadini otvorenja blještavilo vatrometa najavljuje jedan novi početak.

Više ▶

Zašto se odlučiti za MARKETING ODJEL d.o.o.?

Agencija MARKETING ODJEL d.o.o. može Vama jamčiti vrhunske usluge savjetovanja i upravljanja, kvalitetno izvođenje svojih usluga, lokalnu i međunarodnu stručnu suradnju, te sve uz primjenu modernih tehnologija. Zbog toga tvrtka uspješno posluje iz Hrvatske još od 2007. godine što prepoznaju višegodišnji poslovni partneri - klijenti i izvođači. Ako još niste, postanite i Vi poslovni partner agencije MARKETING ODJEL d.o.o.

Ponuda tvrtke

  • Internet MarketingInternetski marketing je profitno zadovoljenje potreba internetskih korisnika
  • Poslovni softverAdminMax poslovni moduli su gotovi softverski programi koji se jednostavno integriraju sa Vašom poslovnom platformom.
  • Poslovanje nekretninamaPoslovanje vlastitim nekretninama kroz kupovinu i dugoročno iznajmljivanje

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija ESIF Financijski instrumenti

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.