Arhiva vijesti

Satelitski nadzor Vašeg voznog parka

Niti najveće svjetske kompanije danas nisu više imune na visoke troškove i njihovu kontrolu smatraju svojim strateškim ciljem. Troškovi voznog parka često su znatna stavka u budžetu svake tvrtke, no suvremenim komunikacijskim rješenjima mogu se uspješno smanjiti i ti troškovi te je moguće utjecati na bolju organizaciju poslovanja. Vama treba pravi sustav za potpuno upravljanje voznim parkom koji omogućuje ostvarivanje ušteda na gorivu, radnim satima i troškovima komunikacije. Danas svima cjenovno prihvatljivo rješenje s naprednim funkcionalnostima, a jednostavan za korištenje.

Više ▶

Fond za razvoj turizma u 2014. godini

NAJMANJI IZNOS: 100,000.00
NAJVEĆI IZNOS. 2,000.000.00
Za trgovačka društva najmanja vrijednost projekta 7,500,000.00
ROK PRIJAVE: do 31.10.201

Cilj ovog EU fonda je razvoj turističke infrastrukture i očuvanje turističke resursne osnove u svrhu jačanja konkurentnosti turizma u Europskoj Uniji (EU).

Više ▶

Novosti za trgovce

Zbog novosti iz Zakona o trgovini postavljamo si pitanja poput ovih: Što donosi novi Zakon o zaštiti potrošača? Koje su ostale aktualnosti ovog zakona? Zato je tu konferencija koja je namijenjena trgovcima, voditeljima online prodaje, voditeljima financija, računovođama, knjigovodstvenim servisima, odvjetnicima i svima koji se bave trgovinom.

Više ▶

Operativni program regionalnih potpora za ulaganja u opremu za 2014. godinu

NAJVEĆI IZNOS. 2.000.000 kuna
ROK PRIJAVE: 11. lipnja 2014
OČEKIVANI POTPIS UGOVORA: 2014. godina

Cilj ovog natječaja je potaknuti poduzetnike na ulaganje u proširenje ili modernizaciji postojećih proizvodnih kapaciteta prema proizvodnji proizvoda veće dodane vrijednosti. Važno je da se regionalnom potporom proizvode stvarni poticaji ulaganju do kojeg inače u područjima koja primaju potporu ne bi došlo.

Više ▶

Šest načina da se riješite alergena u svojoj kući

Dolaskom toplijeg vremena, osobe koje boluju od alergija i astme brzo ce poceti kasljati, kihati i tesko disati, a mozda čak i izbjegavati boravak vani na suncu. No je li vas dom uistinu zasticen od alergena? Necistoce i prasina zadrzale su se u kuci jos od zime, a proljetni povjetarac donosi pelud, pa mozda u Vašoj kući ima vise alergena nego sto mislite. 

Više ▶

USB stick - promovirajte tvrtku gigabajtima i oblikom

Memorije nikad dosta, a USB stick postao je neizostavan način prijenosa podataka. Nudimo vam izbor oblika i gigabajta. Logotip vaše tvrtke može biti ugraviran ili otisnut. Ako želite poseban oblik u obliku vašeg proizvoda ili znaka i to je moguće. Promocija Vaše tvrtke tako će biti još prepoznatljivija. Ukoliko ste neodlučni pregledajte naš USB katalog, izaberite i naručite!

Ne zaboravite da zatražite naše osmišljavaje dizajna promotivnih artikala u skladu sa Vama tj. s željama kupca. Dakle, mislite na nas kada trebate kreativne ideje!

Više ▶

Edukacija - Izaslani radnici

Prema odredbama članka 3.zočka 9 Zakona o doprinosima za obvezna osiguranja (dalje: ZODO) izaslani radnik je fizička osoba koja za poslodavca sa sjedištem u Republici Hrvatskoj obavlja posao u drugoj državi sukladno međudržavnim ugovorima o socijalnom osiguranju te osoba na radu u diplomatskoj misiji ili konzularnom uredu Republike Hrvatske u inozemstvu bez obzira da li RH ima s tom državom potpisan međudržavni ugovor o socijalnom osiguranju ili ne.Poslodavac izaslanog radnika obveznik je obračunavanja i plaćanja doprinosa za obvezna osiguranja za izaslanog radnika. 

Naučite cijeli proces obračuna dohotka izaslanih radnika (od određivanja rezidentnosti preko Obrasca JOPPD do podnošenja godišnje porezne prijave)! Trening je namijenjen financijskim djelatnicima, računovođama, referentima obračuna plaća, djelatnicima u ljudskim resursima (kadrovskim službama), revizorima, kontrolorima i svim ostalim zainteresiranim osobama.

Više ▶

Kvalitetni materijali za vez po izvanrednim cijenama

Pripremili smo prikazati Vam niz materijala po cijeni kojoj nećete moći odoljeti. Radi se o proizvodima GLOWY/FLUOR, "SES" igle i PULITEX. Saznajte u nastavku teksta više o ovim proizvodima.

Više ▶

Uz Eversys do ekstra zarade

Eversys je sustav za prodaju kotizacija tj. ulaznica za Vaše događaje, seminare, radionice, konferencije, sajamove, itd. 

Eversys je sustav tvtke Marketing Odjel d.o.o. koja preuzima na sebe promociju, prodaju i naplatu kotizacija tj. ulaznica. Prodaju radimo putem naše newsletter baze od 35.000 mailova koji pokrivaju sve djelatnosti u Hrvatskoj (od medicine, turizma, gospodarstva, financija, uprave, pravosuđa, znanosti, obrazovanja, kulture, ...). Ovo je novost na našem tržištu i jedinstvena prilika da ju iskoristite i ostvarite dodatan profit.

Više ▶

Eversys radi posao umjesto Vas

Kao dugogodišnji organizatori konferencija Web::Strategija, Weboo, sajmova Web::INDUSTRIJA, Web Edukacija i Web Marketing Akademije za koje redovito zaprimamo prijave stotine i stotine sudionika, svjesni smo potrebe za što boljim, sofisticiranijim, modernim, automatiziranim i prvenstveno jednostavnim načinom prijave na naše evente. 

Iz gomile ručno pisanih prijava, zaprimljenih informacija, faksiranja, unošenja u tablice, osvježavanja postojećih informacija novima, sustava koji odrade polovičan posao i trebaju i Vaš angažman, razvili smo sustav za prijave, Eversys, koji i sami koristimo za prijave, naplate, izdavanje ponuda i računa koji je napravljen prema najsuvremenijim potrebama, a Vama olakšava Vaš rad te ga svodi na minimum.

Više ▶

Carstvo privlačnog sadržaja

Od izjave "sadržaj je kralj" (William Henry "Bill" Gates III, 1996.) prošli smo kroz vrijeme izrade prvih HTML stranica, news portala, javnih foruma, prvih web trgovina, zakupa banner oglasa, uploada YouTube filmića, sudjelovanje affiliate mreža, kontekstualnog oglašavanja (SEM), SEO optimizacija, blogova, grupnih kupovina te došli do društvenih mreža i - content marketinga!

Više ▶

Koliko su brze službe za korisnike mobilnih operatera?

Nakon uspoređivanja hrpe mobitela, tableta i fotića, ekipa s Usporedi.hr-a odlučila je napraviti jedno brzinsko istraživanje službi za korisnike mobilnih operatera.

Provjerili smo koliko će vam kao privatnom korisniku mobilnog operatera trebati da uopće dođete do odabira agenta, koliko potom agentu treba da se javi na vaš poziv, a zatim i koliko mu treba da vam pruži informacije o trajanju bona srednje vrijednosti (50 kn), te koliko mu treba da vam pošalje postavke za MMS i internet.

Više ▶

Za tango je potrebno dvoje, za internetski marketing 10!

Plešete li tango ili bilo koji drugi latinoamerički ples, treba vas biti dvoje da biste u čvrstom zagrljaju i žestokim plesnim pokretima kroz ples dočarali ljubav, tugu, sreću, uzbuđenost, zadovoljstvo. I naravno, trebate biti tjelesnoj u kondiciji. Uz dobrog partnera i njegov senzualni stisak, plesni podij je samo Vaš.

Više ▶

Danas na FER-u demistificirana industrija igara

Na zagrebačkom FER-u, u organizaciji IT časopisa Vidi, održan je prvi Game Developers Forum (GDF) koji je po prvi put na jednom mjestu okupio najjače snage industrije igara u Hrvatskoj, jedne od najbrže rastućih grana ICT industrije koja ima najveći potencijal zadržavanja mladih visokoobrazovanih stručnjaka u Hrvatskoj. Pod motom „Vidi i FER demistificiraju industriju igara“ brojnim studentima, kao i svima onima koje zanima razvoj računalnih i mobilnih videoigra, otkrivene su sve tajne u razvoju igara, ali i pokretanju game developerske tvrtke u Hrvatskoj. Cilj konferencije je bio približiti mladima ovu industriju koja je po popularnosti i zaradi premašila hollywoodsku filmsku industriju te u mnogim državama svijeta zauzela ozbiljno mjesto u razvoju njihova gospodarstva. Procjene su da će u ovoj godini industrija videoigara u svijetu zaraditi 100 milijardi dolara što je čak za 82 milijarde više nego što se očekuje u filmskoj industriji.

Više ▶

Vruće edukacije za turističke djelatnike

Kao djelatniku u turistizmu ili bilo kakav iznajmljivač turističkog smještaja, a možda i još bolje - vlasnik ili djelatnik hotela (pa i hotelčića), djelatnik u putničkoj ili turističkoj agenciji, najavljujemo Vam dane edukacija o internetskom marketingu - kao stvorene za Vas!

Kako iskoristiti internet za viralnu kampanju turističke destinacije? Kako se bolje promovirati na booking servisima? Kako Analytics i AdWords koristiti u turizmu? Samo su neka od pitanja na koje će edukacije i sama konferencija Weboo 100% Turizam polaznicima dati konkretne odgovore te savjete i potrebna znanja za uspješniji plasman i pobjedu u borbi za svakog turista i izvan sezone!

Više ▶

Tko zna - zna, a ako ne zna - zna Znatko!

Odgovore na mnoga pitanja iz sfere internetskog marketing, online oglašavanja, web dizajna, web promocije, izrade web stranica, društvenih mreža možete postaviti na novom Q&A sustavu (Questions & Answers System) koji je danas instaliran kako bi svim posjetiteljima omogućio učenje kroz bazu pitanja i odgovora na njih. Ovaj najnoviji Q&A sustav se zove - Znatko. Prvenstveno je namijenjen polaznicima Web Marketing Akademije i seminara Web::Edukacije, ali je otvoren za sve željne znanja ili pomaganju onima koji su na početku.

Više ▶

Šesti rođendan Marketing odjela

Pomislili biste da je prošlo i duže, pogotovo ako surađujete s nama već godinama, ali činjenice su tu. Iako je prije poslovala pod drugim imenom, Marketing odjel d.o.o. kakvog danas poznajemo slavi svoj šesti rođendan. Uz zamišljene taktove svima nam znane "koračnice" Happy birthday, više o povijesti tvrtke možete saznati ovdje, dok većinu partnerski tvrtki te poznatih klijenata pogledajte ovdje i ovdje. Tvrtka je prošla kroz prekrasna i divna poslovna razdoblja, ali i ona teška, recesijska i angažmanom zahtjevnija. No, bez obzira na sve - idemo odlučno dalje u nove pobjede.

Više ▶

Održana je još jedna kvalitetna i drugačija konferencija o internetskom marketingu u Hrvatskoj

Održana je druga po redu konferencija Weboo 18+ na kojoj je sudjelovalo preko 18 web-stručnjaka koji su u dva dana (14. i 15. studenog 2013.) u Zagrebu, u prepunoj dvorani zagrebačkog Hypo centra i VMD zgradi obradili teme vezane uz mobile, social i design. Pri tome dodjeljene su i Masterweb nagrade za tri najbolje online kampanju 2013. Posebno su do izražaja došli tzv. TOP5 predavači, najveći domaći stručnjaci za internetski marketing. Tko su oni?

Više ▶

Kako upisati Web Marketing Akademiju?

Najpoznatija akademija iz područja internetskog marketinga (Web Marketing Akademija, skraćeno WMA), već je započela upise novih polaznika koji kreću sa slušanjem i polaganjem ispita na prvim predmetima u 10. mjesecu 2013. godine. Sada je također pravo vrijeme za upis jer se ostvaruju dodatni popusti kod plaćanja školarine. Program će i dalje biti na razini, s promijenama koje će uslijediti u branšama internetskog marketinga.

Više ▶

Maybe there is a better world for you

By sending an email to the web development company and by asking them if they would be willing to talk to you about finishing your web project didn't came out as you expected? If this current web development team doesn't work for you, maybe you could try to create new team, find "new guys" who are experts in web development, open minded and great listeners? For a moment, just think about it.

Više ▶

Zašto se odlučiti za MARKETING ODJEL d.o.o.?

Agencija MARKETING ODJEL d.o.o. može Vama jamčiti vrhunske usluge savjetovanja i upravljanja, kvalitetno izvođenje svojih usluga, lokalnu i međunarodnu stručnu suradnju, te sve uz primjenu modernih tehnologija. Zbog toga tvrtka uspješno posluje u Hrvatskoj još od 2007. godine što prepoznaju višegodišnji i klijenti i dobavljači. Ako još niste, postanite i Vi poslovni partner agencije MARKETING ODJEL d.o.o.

Ponuda tvrtke

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost tvrtke Marketing odjel d.o.o.